piano, muziek, piano muziek, piano solo, steven vrancken
facebook-follow-button

Copyright Steven Vrancken 2016 - België - Home - Contact

Itunes-download-buy-button
soundcloud-steven-vrancken-button
cdbaby-download-buy-button
amazon-download-buy-button

English:

Espanol

item3

*** Website momenteel in reconstructie ***

“Een absolute aanrader van eigen bodem: een mix à la Wim Mertens, Philip Glass, Yann Tiersen, Nils Frahm, Arvo Pärt,... maar vooral volledig zichzelf" < bezoek de crowdfunding website voor mijn derde album "In Between" >

Als muzikant is het de uitdaging om jou tijdens m'n ligconcerten te laten balanceren tussen een zeer diepe relaxatie en een aandachtige nieuwsgierigheid... als een zalig, ontspannende muzikale trip. Hartelijk welkom. Daar sluit ik 2016 graag mee af: een eenvoudig minimalistisch piano ligconcert... waar m'n muzikale avontuur, nu al bijna 9 jaar geleden, mee begon. Het concept voor m'n ligconcerten is totaal anders dan bij m'n gewone concerten: de muziek is hier veel, véél minimalistischer, trager, kleiner, zachter, stiller... .

M'n concerten zijn muzikale reizen doorheen m'n muzikaal werk van de laatste 8 jaar... in een zuivere ligconcert formule. Er zullen nieuwe interpretaties uit m'n albums 'Into resonance' en 'Resonancia II' zijn, met verwijzingen naar de nieuwe dubbel CD die later uitkomt.

Intimistische improvisaties op piano, solo en met zang, aangevuld met de klanken van enkele akoestische instrumenten, zoals die van de Indische Shruti box en de Hawaïaanse Bamboe- sax. In m'n meest recente nummers vergroot ik graag het filmische karakter van de muziek nog uit... van harte welkom!

Tot en met 13 Juli 2017
Momenteel loopt de crowdfunding campagne voor mijn derde album "In Between" - join the adventure!

canyouimagine

MainNederlands


Concerten - boekingen
Neem gerust contact met me op voor meer info en overleg.

Agenda
gezien mijn huidige focus op de crowdfunding campagne, zijn er minder concerten dan gewoonlijk.

Alvast enkele teasers voor de concerten... (solo en/of met gastmuzikanten)