piano, muziek, piano muziek, piano solo, steven vrancken
piano, muziek, piano muziek, piano solo, steven vrancken

? • home page updates

VOICE YOGA DAGWORKSHOP op 9 dec. in Waardamme (BRUGGE)
Voice Yoga Intensive dag
- met live muzikale begeleiding.Zie de "In Between"-Experience week als een diepgaande, meditatieve ontdekkingstocht doorheen klanken, muziek en transformerende oefeningen - onder mijn professionele en muzikale begeleiding. Een zalig ontspannende week in de Spaanse natuur, die je brengt bij jouw persoonlijke beleving van "In Between": de ruimte tussenin je gedachten, je gevoelens, je dromen... de plaats vanwaaruit alles mogelijk is. Met alle plezier deel ik tijdens deze intensive vanuit mijn meer dan 20-jaar ervaring & diepgaand onderzoek op gebied van yoga, mediatie, creativiteit, stem- en klankwerk

Er is geen ervaring vereist - iedereen welkom contacteer me voor meer info.

MAXIMAAL 12 DEELNEMERS.
DEZE WEEK IS IDEAAL VOOR AL WIE:

1) zichzelf graag een hebronningsweek kado geeft, temidden van mooie natuur in Andalusië.
2) nieuwsgierig is om zich te verdiepen in de natuurlijke intelligentie van de eigen stem
3)
krachtig stem- en klankwerk graag in (eigen) yoga-, meditatie- of bewustzijnswerk integreert

4) graag innerlijke grenzen transformeert en open staat voor verruiming en vernieuwing
5) ernaaruit kijkt de basis te ontdekken voor correct en duurzaam stemgebruik (zang & spreken)
6) graag meer zelfvertrouwen, rust en innerlijke kracht ontwikkelt via stem, klank & houding

*Dit is geen pur sang zangworkshop, eerder mijn eigen interpretatie van deugddoend en verruimend klank-, stem- en bewegings werk, als Voice Yoga, INCLUSIEF 3 piano ligconcerten én live muzikale begeleiding tijdens vele oefeningen.

<<< Plan een vrijblijvend 20 minuten Skype- of telefoongesprek met me voor al je vragen >>>

Wanneer? van zondag 29 okt. 17u tot zaterdag 4 nov. 10u.
Waar? Riogordo, Spanje (http://www.elriodelavida.com)
Prijs? €800 all in (verblijf, met inbegrip van lakens, handdoeken, ook deze voor’t zwembad, douchegel, shampoo en alle vegie-bio-maaltijden, warme dranken, koekjes en fruit) exclusief vlucht / vervoer naar en van Malaga.
Meenemen? Losse kledij, schrijfgerief + boekje, oogmasker, mp3 speler.
Inschrijving? bij voorkeur via dit formulier of via 0496/55.91.53

Is stem- en klankwerk totaal nieuw voor je? Of zoek je als coach of trainer graag nieuwe bijkomende handvaten om te intergreren in jouw eigen lessen? Iedereen hartelijk welkom.

Na meer dan 20 jaar meditatie- en yogabeoefening wat op mijn honger bleef zitten... in mijn tienerjaren al (nu ben ik er 39) raakte ik gefascineerd door hatha yoga en begon ik te oefenen. Sindsdien had ik me jarenlang verdiept in allerlei verschillende yoga- en meditatiestijlen, diepgaand onderzoek dat ik heb geïntegreerd in mijn wetenschappelijk onderzoek (India, Canada) aan de universiteit in Antwerpen. Al deze ervaring bundel ik nu graag samen onder de noemer van "The In Between-Experience".

Waarom max. 12 deelnemers? een kleinere groep maakt het voor mij mogelijk om in te spelen op de wensen en behoeften van alle deelnemers, en daar dan ook de inhoud en vorm aan aan te passen. Op deze manier wordt het een hele persoonlijke belevenis, die in mijn ervaring deugddoender is dan werken met veel grotere groepen.

In al die tijd dat ik student ben geweest van talrijke tradities en leraren, had ik altijd het gevoel gehad dat er voor mij iets fundamenteels ontbrak: de ruimte én de vrijheid om de natuurlijke expressie van onze eigen stem te integreren in de beoefening (meditatie, yoga, mindfulness, sjamanisme, trance dans,… ). Hierbij spreek ik niet over het reciteren van mantra’s en bepaalde melodieën, maar vooral over het ontdekken van je authentieke stemklank, de bron van je adem, de beleving van de innerlijke stilte: de "In Between".

-> leer je lichaam met energie opladen, én van stress ontladen met je stem
-> leer spelen en mediteren met het hart van VOICE YOGA: jouw eigen NADA stream of consciousness, de innerlijke hoorbare levensstroom die nog dichter bij je zit dan je adem.
-> nieuwsgierig of deze week iets voor jou kan betekenen? Neem aub contact met me op voor een vrijblijvend telefoon- of skypegesprek.

facebook-follow-button

English:

Ik laat graag enkele deelnemers van eerdere workshops aan het woord:

Bielow"Steven is iemand die je op een zachte manier aanzet om je grens te verleggen, die vol humor en met het nodige enthousiasme je ondersteunt in je eigen proces en je volledig in je eigen waarde laat, niets moet en alles mag. Door de verschillende oefeningen ga ik op een andere manier met mijn stem om. Wanneer ik spanningen voel in mijn lichaam gebruik ik regelmatig één van de simpele maar krachtige oefeningen die Steven me geleerd heeft. Het geeft me telkens weer het vrije gevoel dat ik ervoer op het einde van de workshop. Elke keer een stapje dichter bij mezelf komen".
(Bie Blockhuys, Shiatsu therapeut & osteopaat i.o. & paard shiatsu, www.be-lucky.be)
 

katrien“Steven hanteert een ludieke manier om mensen inzichten en uitdagingen mee te geven over het gebruik en ontwikkelen van onze stem. Je beleeft heel bruikbare technieken en je leert om opnieuw je juiste ademhaling te oefenen, te herinneren. Ik merk dat ik nu veel alerter ben naar de manier waarop ik adem, wat me een bepaald gevoel van bevrijding geeft, in plaats van de drempelvrees die ik regelmatig tegen kom. Ik hield het meeste van de manier waarop Steven een groep kan aanvoelen en daarop inspeelt met zijn heerlijke muziek en oefeningen. Je voelt je direct op je gemak”. (Katrien Vangheluwe, trainster, www.thrivingbusinesscommunity.com)

ghilaine"Ik had eerst wat drempelvrees om naar de workshop te komen omdat ik eigenlijk niet professioneel bezig ben met klank en stem, ik vroeg me af of ik er wel op mijn plaats zou zijn. Uiteindelijk… het gaat eigenlijk veel verder dan met klank en stem bezig zijn als je in Steven zijn workshop bent, het gaat om ontspanning, innerlijke kracht, zelfvertrouwen, en dat is zo fijn. Ik ben nogal introvert bij sommige mensen waar ik me niet op mijn gemak bij voel. Na Steven zijn workshop durfde ik echt mijn stem laten horen, in respect naar de medemens, en vooral in respect naar mezelf. Een zeer mooi resultaat". (Ghislaine Timmermans, Administratie Vlaamse Overheid)

Espanol

item3c

Succesvolle Crowdfunding voor 3de album "In Between"!

crowdfunding

zat. 9 dec. 20u -> 21u30
PIANO LIGCONCERT in Waardamme nabij Brugge => Meer info & reservatie
zat. 9 dec. 10u -> 18u
VOICE YOGA met LIVE MUZIEK
in Waardamme nabij Brugge => Meer info & reservatie
zat. 16 dec. 14u & 19u
PIANO HANGMAT CONCERT + YOGA
nabij Gent => Meer info & reservering
zat. 20 jan. 19u30
PIANO LIGCONCERT
Anzegem
=> Meer info volgt
zond. 21 jan. 10u30 & 14u30
BABY LIGCONCERT
Vichte, GC De Stringe
=> meer informatie & reservering
24 maart cd-voorstelling
"In Between" te Gent =>info volgt
vrij. 18 mei 20u15 -> 21u15
PIANO LIGCONCERT Lokeren => meer info
Concerten - boekingen
Neem gerust contact met me op voor info info